Kisvállalati rendszergazda

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtKKV rendszergazdáthálózatfejlesztőtbiztonsági szakembert keres?

RENDSZERGAZDA KISVÁLLALKOZÁSOKNAK

Rendszergazda szolgáltatás kis és közepes vállalkozásoknak

10-50 gépes hálózatok rendszerkarbantartásában bizonyultunk az elmúlt 15 évben szakértőknek, és ezt a jövőben is kamatoztatni szeretnénk. A kisvállalkozások életében kulcsfontosságú szerepet tölt be a számítástechnika, hálózat, hálózati biztonság, ezt tartjuk szem előtt.

Figyelmet fordítunk kisvállalati ügyfeleink igényeire, velük együtt alakítjuk ki a megfelelő rendszereket, hogy az számukra a legoptimálisabb legyen. Partnereink elégedettsége a munkánk alapkövetelménye.

RENDSZERGAZDA KISVÁLLALKOZÁSOKNAK

15 éves tapasztalat, képzett rendszergazda csapat

A jó rendszergazda ismérveit munkánkban alapelvnek tekintjük: láthatatlan, kreatív, jó problémamegoldó, megbízható, diszkrét.

15 év tapasztalata és szakértelme biztosítja ügyfeleink számára, hogy a problémákat rutinosan, és rövid időn belül megoldjuk, ezáltal biztosítva számukra a zökkenőmentes munkát. Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, szerződött ügyfeleink azonnali megoldásokat kapnak a rendszergazdáinktól.

Cégünk megbízható, korrekt, precíz, a tájékoztatásunk egyszerű, pontos, ezáltal is hozzájárulunk ügyfeleink elégedettségéhez.

NOBIUS RENDSZERHÁZ

Egyéb tartalom

+36 20 982 7657
1106 Budapest, Porcelán utca 5.   

  Hardver- és szoftverpark felmérés, javaslat tétel fejlesztésre, illetve kialakításra, beszerzés, hálózat építés, szervertelepítés, konfigurálás és üzemeltetés, szoftver telepítés, internetes kapcsolat kialakítás, rendszerkarbantartás és rendszerfelügyelet, archiválás, víruskeresés és vírusirtás, oktatás, betanítás, szaktanácsadás.

  NOBIUS RENDSZERHÁZ IRODA

  1106 Bp., Porcelán utca 5.

  TELEFON

  +36 20 9827 657

  EMAIL

  [email protected]