Rendszergazda szolgáltatás

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtKKV rendszergazdáthálózatfejlesztőtbiztonsági szakembert keres?

RENDSZERGAZDA KIHELYEZÉS

Rendszergazda szolgáltatás

Fő tevékenységünk a rendszergazda szolgáltatás. Teljes körű rendszerinformatikai szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, beleértve a munkaállomások menedzselését, szerverek üzemeltetését, és a felhasználók támogatását is.

Alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez, megoldjuk szoftver-, hardver beszerzéseit, a teljes hálózat kiépítését, vagy költöztetését is.

Rendszergazda szolgáltatásunkat a szerződésben meghatározottak szerint hajtjuk végre, előre meghatározott kiszállásokkal. Felmerült probléma esetén telefonos ügyfélszolgálat segítségével oldjuk meg a hibaelhárítást.

RENDSZERGAZDA KIHELYEZÉS

Lényege

Korunkban a munkavégzés elképzelhetetlen a számítógépek nélkül. Meghibásodás esetén áll a munka, nem folyik termelés, ami anyagi károkat okoz a cégnek. Ha akkor keresünk hozzáértő szakembert, amikor a baj már megtörtént, további időveszteség és költségnövelő tényező.

A vállalkozások jelentős százaléka, mikro-, és kisvállalkozás, kevés gépszámmal, ami nem indokolja, hogy 8 órában üljön egy rendszergazda a meghibásodásra várva. A rendszergazda kihelyezés lényege, hogy a szakember rendszeres felügyeletet gyakorol a hálózatban szereplő számítógépek felett, és az adódó problémát minél hamarabb megoldja. Akkor keresi fel a céget, ha szükséges, vagy a szerződésben megállapodtak szerint.

Vannak olyan partnereink, akik anno rendszergazdát alkalmaztak főállásban, és a váltáskor nehéz döntés elé kerültek, azonban megtiszteltek a bizalmukkal és szerződést kötöttünk. Évek teltek el azóta, így nyilván elégedettek.

RENDSZERGAZDA KIHELYEZÉS

Gyakorlata

A vállalkozások működőképes informatikai hátterének biztosítása a feladatunk. Szerződéskötés előtt felméréseket végzünk a hálózat milyenségét, minőségét illetően, ha kérik, vagy szükséges, javaslatokat teszünk a fejlesztésekre vonatkozóan, és meghatározzuk a személyes jelenlét szükséges időtartamát.

Mindenkinek azt kívánja az érdeke, hogy a problémák mielőbb legyenek megoldva, és a munka zökkenőmentesen haladjon. Hogy hogyan oldja meg a rendszergazda, hogy működjön a nem működő? Olykor elég, ha telefonos segítséggel elmondja mit, hogyan csináljon a felhasználó, máskor távoli asztali kapcsolaton keresztül oldja meg a problémát, és természetesen van, amit csak személyesen lehet.

Szakmai tanácsok tekintetében, a rendszergazdák néha olyanok, mint egy 2 lábon járó lexikon, akár gépvásárlásról, hálózatfejlesztésről, jogosultságkezelésről, adatmentésről legyen is szó, neki tapasztalata van, és ötletei, érdemes élni a lehetőséggel.

RENDSZERGAZDA KIHELYEZÉS

Előnyei

Sokaknak csak a gazdaságosság jut eszükbe, amikor kijáró rendszergazdára bízzák a cégüket, holott számtalan pozitívumot lehet felsorakoztatni mellette.

A kijáró rendszergazdának drága az ideje, ezért nem pazarolja el. Azokat a problémákat, amelyekkel megkeresi a szerződött ügyfele, minél gyorsabban és precízebben fogja elvégezni.

Több cég rendszerét kézben tartva, több problémával és többféle problémamegoldással találkozik, ezért gyorsan megtalálja a probléma valós forrását, és gyorsan meg is oldja.

NOBIUS RENDSZERHÁZ

Egyéb tartalom

+36 20 982 7657
1106 Budapest, Porcelán utca 5.   

  Hardver- és szoftverpark felmérés, javaslat tétel fejlesztésre, illetve kialakításra, beszerzés, hálózat építés, szervertelepítés, konfigurálás és üzemeltetés, szoftver telepítés, internetes kapcsolat kialakítás, rendszerkarbantartás és rendszerfelügyelet, archiválás, víruskeresés és vírusirtás, oktatás, betanítás, szaktanácsadás.

  NOBIUS RENDSZERHÁZ IRODA

  1106 Bp., Porcelán utca 5.

  TELEFON

  +36 20 9827 657

  EMAIL

  [email protected]